Romme+Solvalla

Trav på två banor idag. Lunchen spenderades på Rommetravet där vi inledde med Bottnas Cognac. Han fick en offensiv resa och stumnade något till slut. Prestationen räckte till en femteplats på tiden 1.16,8/2160, helt okej.

Därefter startade vi Dreams Burn Down som satt långt bak och inte riktigt kom till sin rätt i en snabbare avslutning. Var inte heller helt på topp och kommer att få besöka doktorn efter denna insats. Utan pengar på tiden 1.15,3/2160.

Spero Vincere skulle startat idag men hade feber och fick stanna hemma i stallet istället.

På Solvalla väntade två treåringar, redo för kval. Först ut var Bizzi Blizz, en ganska bekväm typ som inte gör mer än nödvändigt. Var iallafall fin på 1.22,7/2140, för dagen körd av vår trogna extrajobbare Roland "Rolle" Karlsson.

I dagens andra kval var det dags för hagkompisen Let's Twist A Lot som även hon skötte sig exemplariskt på tiden 1.19,7/2140. Båda godkända och numera "tävlingshästar" :)

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon