Solvalla+Bergsåker

Två hästar till start på olika banor. Andromeda du Nord var först ut nere på Solvalla med skötare (uppf./ägare) Sandra Nordemo i vagnen. Fin start som gav positionen som tvåa i andraspår. Detta blev dessväre till dödens ganska snart, för att sedan bjudas på rygg igen. Låg på fjärdeplatsen ur sista sväng men tröttnade och tappade flera positioner över upploppet. Oplacerad på tiden 1.15,3a/2140.

Desto bättre gick det på Bergsåker där vikarierande kusken Tomas Pettersson lotsade hem Tequila Palema till ett fint andrapris efter ett väl kört lopp i ryggar där hon fick spara på krutet in i det sista. Tequila är väldigt tacksam och gör sällan dåliga insatser. Tiden över mål blev 1.15,5/2660.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon