Bollnäs


Två hästar till start på Bollnäs och vi inledde med en läcker prestation från treåriga debutanten Baronesse Ima.

Att hon har kapacitet har hon visat länge, men hon har lätt att hetsa upp sig och bli lite väl ambitiös. Detta var dock inget som ställde till det i loppet där hon uppträdde mycket klokt. Klarade voltningen och fjärdespåret med bravur, snabb ut och fick, efter lite körning, ta hand om ledningen.

Väl där var loppet över i princip då ingen kunde mäta sig med vår donna idag. Vann med "många längder" efter 1.13,5 sista varvet, helt okörd och pisken bakvänd. Baronesse vann på tiden 1.17,2/2140 vilket är en kanonfin debuttid. Besväret belönades med 50 000 kr och vi är nog många som längtar till nästa start.

Vi sänder ett stort grattis till ägargänget bakom denna lovande treåring, Stall Baronesse - Easy, samt skötare Elenore Larsson.

Senare under kvällen startade Bottnas Dragon. som inte riktigt fick det att stämma inledningsvis och galopperade kort efter start. Han tappade mycket mark och var givetvis ute ur leken, men fick ändå lunka runt och gick ett fint "snabbjobb" på tiden 1.18ag/1640. Han kommer igen.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon