Solvalla/Bergsåker

Två hästar till start idag. Inledde dagen gjorde Capone Sisu på Solvalla. Idag hade han Daniel Selin i sulkyn och tillsammans tog dom sig an ett trist 12e spår på ett fint sätt. Placerades i kön i andraspår och hängde på bra i det tuffa tempo som erbjöds. På slutrundan blev det tvärstopp i en trött rygg, fick runda och spurtade fint fram till fjärdeplatsen på tangerat personbästa 1.14,2a/1640.

På Bergsåker följde Tequila Palema upp med en fin prestation i långloppet. Blufftempo första varvet tvingade Tequila fram till dödens och därifrån gör hon ett fint lopp fram till tredjeplatsen på tiden 1.17,6a/3140. Gillar inte dödens så det till trots gör hon en strålande insats som alltid.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon