Solvalla

Söndag och trav på Solvalla.

Vi hade två hästar till start och först startade Cobbys Supervalue som tog en snygg seger efter en invändig resa och en vass upploppsspurt. Cobbys vann med en halv längds marginal på nya fina rekordet 1.16,7a/2140. Insatsen belönades med 25 000 kr.

Här riktar vi ett STORT grattis till Cobbys ägare & uppfödare Stall Cobby's, som i och med dagens seger verkligen fått uppleva att tålamod kan löna sig i slutändan! Grattis även till Cobbys skötare Jennifer Andersson som därmed tog sin första skötarseger efter sin anställning här hos oss. Bra jobbat!

På tur var M.T.Malkin som återigen gjorde ett fint lopp som trea. Gick med som andra häst i andraspår men det lugna tempot bäddade för en vass avslutning där det var svårt att ta någonting på ledaren. Sista femhundringen gick via en 1.12-tid och vi är nöjda med Malkin och hans uppträdande. Tiden blev 1.18,0/2140.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon