Hagmyren

Fyra hästar till start på Hagmyren. Berkut Boko inledde och det var också han som lyckades bäst av våra vapen denna tävlingsdag. Berkut svarade för en fin insats fram till andrapriset, försökte jaga ikapp den undflyende ledaren men lyckades inte. Tiden över mål blev1.14,3/1640.

Därefter startade Reggae Hall. Hårt spelad och stor favorit i sitt lopp. Idag fick han det dock inte alls att stämma och upprepade galopper ledde till diskvalificering. Dock fin mellan galopperna och troligtvis var det barfotabalansen som ställde till det för honom idag. Nya tag.

Bottnas Cognac stod på tur. Lite trist läge och kom aldrig riktigt till i loppet, men var dock inte heller som bäst och presterade lite blekare än väntat. Får besöka veterinären i veckan. Cognac slutade oplacerad på tiden 1.17,4/2160.

Sist ut var ännu en debuterande treåring, denna gång Let's Twist A Lot som gjorde en klart positiv insats i sitt livs första lopp. Hon slutade på en fjärdeplats på tiden 1.18,8/2140.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon