Åby

D'Laina var så fantastiskt fin vid segern i sin årsdebut och det kändes helt rätt i tiden att spänna bågen lite, därför fick Laina resa ner till Åby under fredagen för start i ett uttagningslopp till Drottning Silvias Pokal.

Fin bakom bilen och när startrusningen väl lagt sig fick Laina positionen som andra häst i andraspår. In i sista sväng styrdes hon ut i tredjespår och fick gå som första häst i tufft tempo genom hela svängen. Det till trots utmanade hon ledaren hela vägen in i mål och klippte linjen som tapper tvåa, endast slagen med en hals. Tiden över mål blev tangerat personbästa 1.13,7a/2140 och hennes fina andraplats garanterade henne en plats i Drottning Silvias Pokal! Vid spårlottningen fick hon spår 9 vilket känns som ett perfekt utgångsläge i finalen den 13 maj. Där väntar 976.880 kr till vinnaren! En fantastisk bedrift att bara ta sig till final - det var inga duvungar hon mötte precis så detta är stort!

Även om Laina inte vann ikväll så är ett STORT GRATTIS på sin plats för Lainas ägargäng i Easy KB, hennes uppfödare Lena & Bengt Öhlin HB & Wikström M och såklart även hennes skötare Sara Norrström! Nu tar vi dom i finalen!

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon