Visby

Lunchtrav på Visby och vi hade bröderna Jaguar Hill och Yieldson med oss till start.

Jaguar Hill inledde med en spännande comeback på tävlingsbanan efter ca 11 månaders frånvaro. Försiktigt jobbad och hade gått 1.23 i ett jobb som snabbast inför starten. Det till trots gör han ändå en rejäl insats med en snabb slutrunda, fick dra tåget i tredjespår genom sista sväng och kämpade hela upploppet ner och var inte långt efter i mål. Slutade på tredjeplats och har nu på 4 starter i karriären två segrar och två tredjepris. Tiden över mål blev 1.16,2/2140. Riktigt nöjda med hans insats och håller nu alla tummar och tår att han får vara hel och fräsch, då väntar nog en rolig säsong!

I loppet därpå debuterade Yieldson på ett fint sätt som tvåa. Bitvis seg men visade även att han kan spurta ordentligt. Blev lite trött över upploppet men kämpade hela vägen hem på tiden 1.19,2/2120.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon