Lindesberg

Tre hästar till start på Lindesberg och inledde i dagens första lopp gjorde Dreams Burn Down som såg ut att hamna i perfekt slagläge med en inledning i tredje utvändigt och fick en rygg att följa ut i tredjespår med dryga varvet kvar, där och då kom dock galoppen och chanserna var bortblåsta. Diskad idag.

På tur stod 3-åriga Let's Twist A Lot som följde upp sin fina fjärdeplats i debuten med en duktig andraplats efter ett lopp i ledningen. Såg ut att gå mot segern med blev förbispurtad i sista steget och förlorade loppet med ett huvuds marginal. Tiden över mål blev 1.17,4/2140 vilket är ett nytt rekord.

Sist ut var 3-åriga Bizzi Blizz som även hon svarade för en riktigt fin insats från rygg ledaren. Kom loss för sent för att nå ledaren, men med tidigare lucka kanske hon hinner fram? Iallafall ruggigt snabb och sista biten av loppet gick det väldigt fort. Tiden över mål blev 1.18,2/2140.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon