Solvalla


Lunchtrav på Solvalla och vi inledde på bästa sätt med en riktigt skön seger för 2015-års treårsstjärna She's From Above!

Diverse problem satte grus i maskineriet efter treårssäsongen och vi har fått många gråa hår i kampen att hitta tillbaka till den Shesan vi minns. Nu verkar det verkligen vara på rätt väg igen och vi hoppas att dom fina takter hon visat i sina två senaste lopp håller i sig.

Inledde från 20-fållan och bjöds på en perfekt resa på innerspår. Hittade ut i andra- och senare tredjespår lagom till sista sväng och kunde sedan braka iväg i en riktigt snabb spurt som räckte till seger, mycket såklart tack vare ledarens galopp, men Shesan är den som går snabbast över upploppet så hon kanske hinner fram ändå? Tiden blev iallafall fina 1.14,8/2160 och segern belönades med 30 000 kr.

Vi gratulerar ägare Björn & Ulla Sjöström HB, m fl samt Shesans skötare Elenore Larsson!

I loppet därpå startade Motoyi Goj tillsammans med Daniel Selin i vagnen. Hårt betrodd av spelarna men inledde tyvärr med en startgalopp där hon tappade mycket mark och position. Kom ikapp fältet och testades lite till slut. Fick sista slanten på tiden 1.15,6ag/2140 vilket faktiskt är ett nytt rekord över distansen. Nya tag!

Sist ut idag var Indirah Brook som startade i amatörmatchen med Neng Wanlayaphol i sulkyn. Tyvärr tävlade hon inte som bäst idag och presterade blekt. Slutade oplacerad på tiden 1.17,1a/2140. Vi kollar upp henne.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon