Mariehamn/Åland

Söndagen spenderades på Ålandstravet där vi startade fyra hästar från stallet. Först ut var Yieldson som travade klart godkänt fram till andraplatsen. Han sänkte sitt rekord till tiden 1.18,8/2140 och ståtar nu med två andrapris på lika många starter.

På tur stod Jordan Lee G.L. Han gjorde tidigt bort sig med galopp, ställde sig och kördes ikapp men tröttnade ändå tidigt och gjorde inte sig själv någon rättvisa idag. Vi kollar upp. 6:a 1.17,3/2160.

Samma känsla kring The Last Crown, hon var visserligen ute på kort distans vilket kanske inte riktigt känns som hennes grej, men hon hade fullt sjå att hänga på loppet igenom och borde kunnat lite mer än så ändå. 7:a 1.15,4a/1640.

Sist ut var A Look Into Future som comebackade efter skadan hon drog på sig i sensomras. Tunt jobbad inför denna start och därmed lika låga krav. Ett stort plus var ändå att hon skötte sig riktigt bra och såg stabil och fin ut loppet igenom. Hamnade i dödens och pressade självmant upp tempot lite vilket gav ett par trötta ben till slut, fick ändå med sig fjärdepriset på tiden 1.19,5a/2640 och kommer säkerligen gå framåt med loppet i kroppen.