Solvalla

Ett helt gäng hästar in till Solvalla idag. Vi börjar med kvalhästarna där Jaguar Winner gick ett godkänt lopp med Daniel Selin i vagnen. En galopp från start men utöver det gick han bra och kom i mål på tiden 1.19,4g/2140.

Vår andra kvalhäst, Joanna S. klarade även hon loppet med bravur. Hon kom i mål på tiden 1.19,5/2140 och är därmed godkänd för start!

Idag hade vi dessutom en tvååring med oss. Fina Up To Me gick ett godkänt premielopp på tiden 1.29,4/2180. Lungt och stabilt och skötte sig kanon trots att det var hennes första besök på en tävlingsbana!

Till start ikväll hade vi Andromeda du Nord som gick okej men inte mer. Hon slutade först utan pengar på tiden 1.15,7/2160 och borde väl kanske varit lite vassare till slut för att få fullt godkänt på sin insats.

Sist ut var She's From Above som även hon slutade först utan pengar. För en gångs skull riktigt rapp från start och hamnade tidigt utvändigt om ledaren vilket senare blev andra utvändigt. Dock syntes det tidigt att hon inte var helt 100% idag och knappa varvet kvar började hon få problem att hålla rygg på framförvarande. Tog sig i mål på tiden 1.15,0/2660. Kollas upp.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon