Visby

Fyra hästar till start på Visby. Motoyi Goj inledde med en stark prestation från dödens. Den räckte till ett andrapris, tyvärr nedspurtad om segern bakifrån efter att hon ändå "knäckt" ledaren in på upploppet. Tiden idag blev nya rekordet 1.15,0a/2120.

Därefter startade Capone Sisu. Han skötte sig riktigt fint från femtespåret i volten, tog ledningen och släppte. Kunde inte utmana till slut men höll ändå fint till tredjeplatsen i och med att han inte alls var som bäst i travet idag. Tiden blev 1.17,1/2120.

Debut blev det för treåriga Fleur Magique som tyvärr var lite för spänd för att kunna fungera som bäst. Det blev upprepade galopper med diskvalificering som följd. Nya tag!

Sist ut var Let's Twist A Lot. Här hade både Twistan och Claes änglavakt!! Hästen invändigt i volten reste sig på bakbenen och ställde sig ner i vagnen. Fastnade och han röja runt flera sekunder innan den kom loss. I samma stund kommer utvändiga ekipaget rätt in i andra sidan så det blev riktigt kalabalik. Claes föll ur men kunde hålla kvar Twist och leda henne tillbaka till stallet för att låna en ny vagn då våran blev ganska tilltryckt.. Twist som normalt är lättstressad tog inte lika illa vid sig i själva incidenten, utan alla omstarter som blev därefter. I giltiga starten brakade hon iväg i 14 fart och tröttnade såklart till slut. Ett riktigt glöm och kom igen lopp.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon