Personal- & Boxnytt

Vi stärker personalen med Sara Korpi! Som namnet avslöjar så är det vår duktiga unghästkille Marko Korpis fru, och det lilla vi hunnit se av Sara så är hon en riktigt arbetsmyra med stor kunskap. Sara börjar som skötare på A Look Into Future, Spero Ducere, Cobbys Supervalue & Jaguar Winner, men kommer även hjälpa till med unghästarna dom dagarna det behövs. En utförligare presentation om Sara kommer framöver!

Tillbaka på gårde är dessutom Knaborgs Folke som varit hemma hos uppfödare & ägare som konvalescent ett par månader. Nu verkar skadan ha läkt ihop fint och vi har fått klartecken på att försöka "rulla igång" honom lite försiktigt. Folke inleder med Daniel Selin som skötare.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon