Solvalla

Solvalla idag, en starthäst och en kvalhäst. Även 3-åriga Quitebeauty anmäldes till kval den här onsdagen men han gjorde illa sig inför och vi stryker ikväll och skjuter på kvalet ett par veckor. Kvalad och klar som starthäst är dock kullbrodern Vine Vision som uppträdde stadigt och fint via tiden 1.22,0/2140. Tränar på ett tag till innan start.

Vine Visions storasystern Fortune Teller startade i Margaretas tidiga unghästserie under kvällen men hon hade ingen vidare tur med sig. Fastnade i trötta ryggar med allt sparat och i ren iver klättrade hon i rygg på framförvarande ekipage tills galoppen kom. Claes hälsar att hon kändes stark och rejäl hela loppet, så det är bara att bryta ihop och komma igen.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon