Dannero

Idag blev det en långresa för Cut Him Some Slack som startade på Danneros kvällstrav. Spännande prop med försök och final samma dag. I första loppet tog Curre ledningen för att sedan släppa positonen till loppets stora favorit. Planen här var ju främst att ta sig till finalen senare under kvällen och i och med fjärdeplatsen i loppets snabba avslutning så säkrade Curre en finalplats. Tiden över mål blev 1.12,3a/1640.

I finalen fick vi ett trist utgångsläge med bricka 8 bakom bilen och därifrån blev Curre över från start varpå Claes tog en chansning och körde framåt. Förhoppningen var nog att skapa lucka stor nog för att slinka ner i rygg ledaren men det gick inte och istället blev det den tunga vägen utvändigt om ledaren där han dessutom blev lite för pigg på bettet. När det började nalkas upplopp sinade krafterna förståeligt, men han håller ändå på ett strålande vis och trots att han inte fick pengar med sig från finalen så är vi väldigt nöjda med insatsen. Det saknades lite form, och bättre klaff på löpningsförloppet, men det blir bättre till nästa gång! Tiden över mål blev fina 1.12,0a/1640.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon