Rättvik

Stolpe ut dag på Rättvik. Vi hade tre hästar till start och samtliga gick ut i Breeder's Crown uttagningarna. D'Laina och Fortune Teller (Jorma Kontio) inledde i avdelningen för 4-åriga ston. När positionskriget lagt sig satt D'Laina tryggt i andra utvändigt. Satt kvar då attackerna kom i tredjespår, fick chans över upploppet men var ganska mätt i det läget och höll mest farten. Saknar form och har stått över lite pga förkylning sedan senaste loppet, så hon gör det fint ändå och går framåt med det här. Tiden över mål blev 1.13,8a/2140.

Fortune Teller gjorde det fint i skymundan men fastnade helt bakom hästar till slut och såg aldrig dagens ljus. Oplacerad även hon på tiden 1.14,0a/2140. Glöm o kom igen.

Sist ut i 3-års hingstarnas lopp var Last Robin Hood som föll på orutin då han galopperade redan innan bilen släppt fältet. Första gången med bakspår och blev lite vinglig bakom hästar i startmomentet. Tappade alla chanser där men gick ikapp och såg väldigt stark och fin ut. Tiden blev 1.15,1ag/2140.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon