Bollnäs


Måndagen inledde en "två-dagars" till Bollnäs och vi började kvällen på topp med ett besök i vinnarcirkeln för Cobbys Supervalue som i snygg stil höll undan för konkurrenterna. Under resans gång hittade vi Cobbys i vinnarhålet, eller i det här fallet snarare som ledare av "andra klungan". När ledaren fick trötta ben till slut stack han enkelt förbi och bet ifrån sig fint över upploppet. Tiden över mål blev fina 1.15,7a/2140, 1 sekunds sänkning av rekordet. Segermarginalen blev 1 längd och triumfen belönades med 15 000 kr.

Cobbys har nu segrat i två av sina fyra starter och vi sänder ett stort grattis till hans ägare Stall Cobby's, och såklart hans skötare i ur och skur, Sara Korpi.

Sist ut för kvällen var Donnell Transs R. Är ju tillbaka hos oss nu efter en tid hemma hos ägarna och idag var det dags för första starten. Claes var nöjd med hur han kändes och satt nöjd i ledningen då han testade rycka norsken. Tyvärr blev det helt omvänd effekt och Donnell stannade till istället för att ta i mer. Han slutade i det slagna fältet på tiden 1.17,4/2640 men kommer straxt till start igen, då utan norskt huvudlag..