Bollnäs


Dag 2 av Bollnäs dubbeltrav och denna kväll inledde vi med treåriga Last Robin Hood. Han har gjort bort sig nu i två starter med galopp utan att det egentligen varit hans fel så denna gång ville vi testa med ett öppet huvudlag för att ha honom lite lugnare. Det gav iallafall effekten vi önskat och Robin var lugn och stabil hela vägen, däremot saknades det en del tryck i honom till slut och ett par hostningar för mycket efter loppet gör att han kommer kollas upp inom kort. Oplacerad på tiden 1.15,0a/2140.

Desto bättre gick det för 4-åriga Jaguar Hill som tog sin andra raka seger i tredje försöket efter sitt skadeuppehåll. Rejäl från start och tog enkelt hand om täten. Därifrån fick övriga svårt att rå på honom och trots lite bekväm stil över upploppet så höll han avståndet till tvåan och segrade med en halv längd till godo på tiden 1.15,2a/2140. Segern belönades med 20 000 kr och sex starter i karriären har gett resultatet 4-0-2.

I vanlig ordning gratulerar vi ägande W.Horse AB & Björn & Ulla Sjöström HB, samt Jaguars skötare Elenore Larsson.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon