Mariehamn

Dubbeltrav på Mariehamn, Åland, dit vi skickat Daniel Selin och Sandra Nordemo med två styrningar i var.

Daniel inledde kvällen med Motoyi Goj som resolut styrdes mot ledningen och höll sedan täten ända hem. Hon segrade tämligen enkelt i lite bekväm stil på tiden 1.16,3/2140. Förstapriset var 12 016 kr och trots flera fina prestationer hos oss så var detta första triumfen.

Vi gratulerar Motoyis ägare Gösta Gahm, Hemse, samt hennes skötare Elenore Larsson.

I loppet därpå startade Indirah Brook med Daniel i vagnen. Taktiken var ledning även här, dock höll det inte ända hem och Indirah fick nöja sig med andrapriset, nån längd efter loppets segrare. Lite seg stil till slut men saknar form så godkänd är hon det till trots. Tiden över mål blev 1.15,9/2140.

Sist ut av våra hästar idag var Bottnas Dragon som kördes utav Sandra Nordemo. Dragon fick en invändig resa och när luckan väl kom satt han för långt bak för att ta sig ikapp resten ändå. Tiden blev 1.18,6ag/2140 och han slutade på sjundeplatsen.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon