Bollnäs

Två hästar till start på Bollnäs under måndagskvällen. Först ut var Motoyi Goj som tränat i fin stil efter våra trassliga halsar under sommaren. Dock saknades det något lopp innanför västen och även om hon travade riktigt bra och var rapp och spänstig så kom mjölksyran ikapp sista biten. Det blev iallafall pengar in med ett sjättepris på tiden 1.15,0a/1640.

Desto vassare var dock Noble Power som tillsammans med Jennifer Persson i sadeln visade grym startsnabbhet i montéloppet. Spetsade men släppte täten och fick en vilsam resa som gav fulla krafter kvar till slut, tyvärr utan lucka för Noble som nästan klättrade på framförvarande över mållinjen. Han fick med sig fjärdepriset hem på tiden 1.15,6a/2140.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon