Gävle


Tre hästar till start ikväll på Gävletravet.

3-åriga Baronesse Ima inledde och visade otroliga fartresurser då hon i princip följde vingen på startbilen. Lekande lätt till tät utan minsta forcering från Claes sida. Första 500 gick på rasslande 1.10,9 vilket såklart var lite väl ambitiöst med den lilla rutin hon har. Höll ändå tappert och ledde in på upploppet men fick trötta ben till slut och slutade på sista pengen, tid 1.17,0a/2140. Ett lopp som kommer föra henne framåt, och dessutom vet vi nu vilka kvicka tempoväxlingar hon kan bjuda på den dagen resan blir rätt.

Därefter startade Cobbys Supervalue som återigen imponerade. Ikväll tog han tredje raka på ren skalle och kämparglöd. Testades på ny distans men det var inget hinder för Cobbys som stack nosen först trots att han fick jobba den tunga vägen hela loppet. Segern togs från dödens med marginalen "huvud", tid 1.17,9a/2640 och segern belönades med 25 000 kr.

Vid denna fina triumf gratulerar vi ägare Stall Cobby's och såklart skötare i vått och torrt, Sara Korpi.

Sist ut var Jaguar Hill som återigen svarade för en fin prestation som 3:a på nya rekordet 1.14,4a/2140. Denna gång fick han jobba sig fram från dödens och trots att han inte kunde bita tag i tätduon så gjorde han sitt bästa och presterade över förväntan med tanke på att han, som många andra på gården, stått sjuk en tid i sommar med förkylning och hosta. Går framåt med detta i kroppen och lär vara ännu lite vassare till nästa start!

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon