Bergsåker

Extra V75 uppe på Bergsåker och stallet hade två hästar till start. Vi inledde med triumf direkt då Fortune Teller, vars tävlingssäsong hittills kantats av otur både i spårlottning och löpningsförlopp, fick ett som klaffade till tusen och tackade för sin invändiga ryggresa med en enkel spurtseger. Tiden över mål blev ruggigt fina 1.11,7a/1640 och trots att det gick undan från start till mål så hade hon gott om krafter kvar till slut och vann med huvan oryckt. Segermarginalen blev 1,5 längd och den fina insatsen belönades med 100 000 kr.

I vanlig ordning sänder vi ett stort grattis till hästens ägargäng i Easy KB, samt hennes skötare Sara Norrström!

Senare under kvällen startade jämngamla hagkompisen D'Laina. Även Laina svarade för en svettig insats, dock i skymundan då hon generades till galopp kort efter start. Upphämtningen var lång ifrån blek och Laina stack fram till sista pengen på riktigt fina 1.11,6ag/1640.

Båda hästarna sprang nya rekord och visade att formen är kraftigt på gång!

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon