Solvalla

Breddlopp på Solvalla där Indirah Brook inledde dagen med Sandra Nordemo i vagnen. Indirah kördes mot täten när hon trampade till och for i galopp. Väl i trav igen så fick hon springa med fältet som sista häst, på i spåren på sista bortre och höll okej till 7:e priset på tiden 1.17,6ag/2640. Nya tag.

Därefter startade Andromeda du Nord som gjorde ett fint lopp efter ganska precis 3 månaders tävlingsuppehåll. Med bra från start och landade snart i andra utvändigt. Drogs bakåt av kall konkurrent på sist bortre långsidan men bet tag i grejerna ordentligt när hon fick backas loss och sändes framåt. Gick starkt i spåren genom sista sväng och svängde in på upploppet som första häst. Ledde länge och såg ut att gå mot segern men mjölksyran kom ikapp sista biten och hon fick se sig slagen i sista steget. Andromeda slutade tvåa på tiden 1.16,3/2160 och även hon kördes utav Sandra Nordemo.

Sist ut idag var A Look Into Future. Tillsammans med Björn Sjöström i sulkyn tog hon en femteplats efter en resa i 2-3 utvändigt. Lite seg tillslut men kommer igång med fler lopp i kroppen. Tiden över mål blev 1.17,1a/2140.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon