Eskilstuna

Tre hästar till start under kvällens tävlingar på Eskilstuna. Noble Power inledde med att tyvärr galoppera bort en trolig seger straxt efter start. I det läget satt han stadigt i ledningen men rumplade till och galopperade. Tappade mark på det och fick vandra framåt i tredjespår en lång stund innan han landade i dödens och stred berömvärt till femteplatsen på tiden 1.15,2ag/2640.

Näst på tur stod Lovely Lohr som här gjorde sin andra start i vår regi. Hon har tränat fint men var lite blek och presterade sämre än vi hoppats på. Hon gick dock nytt rekord ska tilläggas, så hon kanske helt enkelt behöver mer lopp i kroppen i dessa farter innan hon "växer" ytterliggare. Tiden över mål blev 1.15,0a/2140.

Sist ut var Spero Ducere som startade i ett lärlingslopp med Daniel Selin i vagnen. Han laddades fram mot ledningen men det kanske blev lite väl offensivt och galoppen kom innan startrusningen var klar. Kördes av banan och fick omkval på grund av det. Kvalar nästa onsdag och startar snart igen.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon