Gävle

Tre hästar till start på Gävle under torsdagskvällen.

Fleur Magique var först ut och han tappade sina chanser i en startgalopp som han dock reparerade fint och kom i mål på femteplatsen via tiden 1.19,3g/2140.

Andromeda du Nord, körd utav Sandra Nordemo, stod på tur och här blev det lite fel taktiskt - när Sandra valde att spara på spurten och sitta kvar lite längre, så fastnade dom istället bakom en kall häst och fick backa och runda. Sånt som händer och Andromeda kändes fin och gick bra, trots inga pengar hem idag. Tiden blev 1.14,3a/1640. Nya tag.

Sist ut och dagens solstråle - Joanna S. debuterade på bästa sätt med en säker vinst. I loppet satt hon placerad i 3e utvändigt och fick tugga själv i tredjespår genom hela sista sväng. Var dock rejäl upploppet ned och kopplade ett enkelt grepp om ledaren och vann med 2 längders marginal på tiden 1.18,0/2140. Segern belönades med 15 000 kr.

Vi gratulerar Joannas ägare Susanna & Ulf Kriström samt hennes skötare Sandra Nordemo!

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon