Solvalla

Breddlopp på Solvalla och vi startade 4 hästar. Först ut var Alvena Tyson som gjorde sitt första framträdande efter nästan 7 månaders frånvaro. Ruskigt tempo hela loppet och Tyson kämpade på efter bästa förmåga, blev ju förklarligt trött sista biten men sträckte ändå på sig till 7e priset på tiden 1.15,2a/1640. Behöver lopp i kroppen.

I loppet därpå startade Gold Igor och det var nästan på dagen 12 månader sedan hans senaste start. Satt i tredje invändigt men började tappa orken 7-800 m kvar. Travade bra och såg fin ut, men saknar det rätta flåset. Sandra Nordemo körde, tiden blev 1.18,7a/2140.

Sedan hade vi både A Look Into Future och Bottnas Dragon till start i samma lopp. Future, körd av Björn Sjöström, gjorde bort sig direkt med galopp. Dragon hamnade i fjärde invändigt men tröttnade över upploppet och kunde inte riktigt hänga på. Kom i mål som 6:a på tiden 1.15,7a/1640 och behövde garanterat loppet i kroppen.