Solvalla

Flera hästar in till Solvalla idag. Först ut var Spero Ducere som kvalade in på ett godkänt sätt. Tiden blev 1.19,0g/2140 med en liten startgalopp.

Först ut av tävlingshästarna var Jaguar Winner som kämpade väl till andraplatsen efter ca 3 månaders tävlingsuppehåll. Under loppets gång hittar vi honom i 4e invändigt och senare 3e utvändigt. Därifrån fick han rygg i tredjespår genom sista sväng och kunde sedan kämpa sig förbi över upploppet på tiden 1.16,0/2160.

Federal Agent startade därefter. Satt långt bak i ledet genom hela loppet och tog inget nämnvärt på framförvarande över upploppet. Oplacerad idag på tiden 1.16,6a/2640.

På tur stod She's From Above som startade i ett amatörlopp med Björn Sjöström i vagnen. Trots tappstart och position som sista häst invändigt gick hon ändå positivt tillslut och kom i mål som 6:a på nya rekordet 1.12,9a/1640.

Därefter startade D'Laina och hon gjorde ett jättefint lopp så som vi ju blivit vana vid denna säsong. Tråkigt spår och blev över från start, fick backas ner som sista häst i andraspår, ut som första häst i tredjespår med halvvarvet till mål, kämpade tappert hela vägen fram till linjen men fick något stumma ben och räckte inte sista biten fram till tredjeplatsen. Fyra idag på finfin tid 1.13,5a/2140.