Örebro

Två hästar till start på Örebro.

Reggae Hall inledde efter drygt 4 månaders tävlingsuppehåll. Från 40m fållan placerades han som näst sista häst i andraspår men efter drygt 1000m skickades han framåt via tredjespår, landade i dödens men kom kort därpå ner i rygg ledaren där han satt fram till upploppet. Där styrdes han på och kom i mål som trea på fina tiden 1.15,5/2680, för övrigt nytt rekord över distansen med gällande startmetod. Kommer gå framåt med loppet i kroppen!

Bizzi Blizz stod på tur och även hon gjorde första starten på flera månader. Testades barfota fram för första gången vilket föll väl ut men pga. ovana kom en galopp i första sväng. Tappade mark men reparerade på ett jättefint sätt och kom tillbaka till sjätteplatsen på tiden 1.17,7g/2140.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon