Solvalla

Vilken lunch på Solvalla vi fick!

Capone Sisu inledde dagen med raka rör, som vanligt sylvass från start, tog ledningen med släppte efter första sväng. Satt sedan lugn i rygg på ledaren med stora favoriten utanpå sig. In i sista sväng visade Capone sin fina explosivitet när han på ett par steg slank ut och förbi konkurrenterna. Upploppet ner blev en promenad i parken och Capone vann på superfina 1.14,6a/2140 med 3 längders marginal och rycktussarna kvar i öronen.

Vi gratulerar Capones ägare W.Horse AB, Enskede Gård samt hans skötare Elenore Larsson.

Ett par lopp senare var det dags för 3-åriga Baronesse Ima att visa sitt kunnande. Från 20 meters tillägg var hon snabb och stabil och hittade tidigt position som tredje häst i andraspår. Där kunde hon sitta lugn fram till dryga halvvarvet från mål då Claes styrde ut i tredjespår och gav henne marschorder.

Gott gåendes i spåren och vann enkelt på ett övertygande sätt. Segermarginalen skrevs till 2,5 längd och tiden över mål blev fina 1.15,0/2160 i karriärens sjätte start.

Även här gratulerar vi Baronesses ägare, Stall Baronesse - Easy, och skötare Elenore Larsson som därmed tog en skötardubbel!

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon