Solvalla/Bergsåker


Trav på två banor idag.

På Solvalla inledde M.T.Malkin med en rejäl seger tillsammans med sin ägare och vår extrakusk Göran Wester!

Malkin fick en fin resa i mestadels andra ytter och visade sig vara överlägsen sina konkurrenter och kunde defilera upploppet ned i ensam majestät. Tiden blev 1.15,9a/2640 och insatsen belönades men fina 100 000 kr. ( Extralopp Svenskt Trav-Kriterium )

Vi gratulerar Malkins ägare och kusk Göran Wester, samt skötare Sara Norrström!

Sist ut på Solvalla var Lovely Lohr som för dagen fick Ville Karhulahti i vagnen. Från ett tråkigt startspår placerades Lovely som femte häst på innerspåret men kunde smyga ut en bra bit bak i kön i andraspår in på sista bortre långsidan. Testades lite på upploppet men felade straxt före mål med en matlapp på gaffeln. Kommer undan för undan men såg fortfarande lite seg ut under loppets gång.

På Bergsåker inledde Jaguar Winner med en startgalopp - nya tag!

Sedan comebackade Tequila Palema på ett fint sätt som 6:a i ett minst sagt struligt lopp. Tappade fart i en trång situation på slutrundan men gör det ändå bra och kommer bli bättre med loppet i kroppen. Tiden över mål idag blev 1.17,0/3160.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon