Visby/Örebro

Dubbeltrav. Knaborgs Folke inledde dagen på Visbys lunchtävlingar. Ett montélopp stod på agendan idag och som vanligt satt Jennifer Persson i sadeln. Folke gjorde comeback efter skadeuppehåll och var förståeligt lite ringrostig. Han slutade på femteplats på tiden 1.16,5a/1620 vilket får ses som en bra återkomst på tävlingsbanan efter ett sånt långt uppehåll och om kropp och ben håller sig fräscha så kommer han gå framåt med loppet i kroppen!

På kvällen hade vi två starthästar på Örebro. Dessa kördes utav Per Lennartsson eftersom Claes inte hann hem från lunchen på Visby. Fleur Magique inledde med en felfri insats för första gången och det känns som att poletten börjar trilla ner. Fick ett fint rygglopp i andraspår men kunde bjuda till fint sista biten och plockade hem tredjepriset på tiden 1.18,6/2140, nytt rekord!

Nr 2 till start på Örebro var Gold Igor som felade bort sig kort efter start. I övrigt fin, har inte så mycket startpoäng men startar på nytt så snart han kommer med i lopp!

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon