Mantorp

Fyra hästar till start på Mantorp. Cobbys Supervalue var först ut, galopperade direkt från start och tappade chanserna till en ny etta och han fick därmed sin segerrad bruten idag - men han sänkte sitt rekord över distansen men nästan en sekund så inga sura miner. Tiden blev 1.15,0ag/2140.

Därefter startade Cut Him Some Slack som fick en riktig urblåsare idag, tuff inledning fram till ledningen och sedan lite uppskruvat tempo ut på sista långsidan. Curre ledde dock in på upploppet men fick ge sig för mjölksyran sista biten och slutade oplacerad på fina tiden 1.13,7a/2140. Inte vässad på något vis - tunga skor runt om och inte speciellt hårt tränad inför loppet. Kommer gå framåt med detta i kroppen!

Därefter startade Last Robin Hood. Även han gjorde mini-comeback efter två månaders tävlingsuppehåll. Järnskor i fram och öppet huvudlag gav en lite seg och bekväm Robin, men han travade bra och fullföljde loppet på ett fint sätt trots hästar i vägen konstant. Inga pengar hem men ett fint snabbjobb på tiden 1.15,3/2160.

Sist ut och debutant i vår regi var American Cowboy. Placerades i tredje invändigt och önskade sig inget hellre än en lucka den sista biten. Fick backa sig loss men tappade lite fart på det men blev ändå femma på tiden 1.15,3a/2140. Positiv!

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon