Solvalla

Fem hästar till start under Solvallas lunchtrav.

Först ut var Lovely Lohr som var riktigt positiv idag, fast med krafter kvar och tyvärr oplacerad på tiden 1.16,5a/2140. Det var ett steg i rätt riktning och hon börjar tända till lite på ett bra sätt i lopp!

Därefter startade två hästar i lopp 5. Spero Ducere, körd av Daniel Selin, höll sig i trav denna gång men tröttnade trots invändig resa och slutade oplacerad på nya rekordet 1.14,1a/1640. Vår andra häst i loppet, Capone Sisu, fick en tuff inledning hängandes i tredjespår genom hela första sväng, väl i dödens var det inte det rätta trycket i honom och han slutade i det slagna fältet på tiden 1.16,8a/1640. Kollas upp.

Let's Twist A Lot stod på tur och hon gjorde ett bra lopp till fjärdepriset på nytt rekord, 1.16,7a/2140. Blev lite trött till slut men behövde samtidigt lopp i kroppen efter uppehåll. Går framåt med detta.

Sist ut var Baronesse Ima som stod för en riktigt fin insats. Blev fast på innerspåret från start och blev lite väl het i rygg när loppet kördes i ett, enligt henne, alldeles för lungt tempo. Hästen framför tröttnade dessutom dryga 600m från mål så Claes fick backa loss och vrida på i vida spår genom sista sväng och upploppet. Baronesse gick riktigt fort sista biten och lyckades spurta hem femtepriset trots att hon satt som sista häst 400 m från mål. Tiden blev tangerat personbästa 1.15,0/2160.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon