Solvalla

Två hästar med till start på Solvallas lunchtrav.

Lovely Lohr inledde, här blev det tyvärr galopp kort efter start. Gick ok sedan men hade såklart tappat alldeles för mycket mark för att ha chans att ge sig in i matchen. Nya tag!

Desto bättre gick det i montéloppet för Noble Power som äntligen fick till det efter flera bra insatser på slutet. Höll sig lugn och sansad trots flera omstarter och ett galoppfyllt lopp, kunde lunka på en bit bak i fältet men tog upp jakten på sista långsidan och satte klorna i ledaren in i sista sväng. In på upploppet hade han stor ledning och klev över mål med många längders marginal ner till tvåan. Noble segrade på tiden 1.16,4/2180. Segern belönades med 20 000 kr.

Segern blev den sista i Kerstin Johanssons ägo. Nobles ägare och uppfödare som tyvärr gick bort för en tid sedan. Den här segern var för dig Kerstin, vila i frid. Vi gratulerar såklart familjen kring Kerstin som manövrerat Noble senaste tiden, och såklart hans skötare och ryttare Jennifer Persson.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon