Gävle / Eskilstuna

Trav på två banor!

Vi inledde på Gävle där det hölls lunchtrav och vi hade tre hästar med oss till start.

Först ut var Let's Twist A Lot som gick helt okej till tredjeplatsen från vinnarhålet på tiden 1.17,1/2140.

På tur stod Reggae Hall som agerade lite ofokuserat inledningsvis med två korta och onödiga markförluster. Efter galopperna sladdade han sist i fältet men levererade ändå en stark avslutning till tredjeplatsen på tiden 1.15,7/2660. (hans dubbla galopper är inte markerade i resultatraden..)

Sist ut var Bizzi Blizz vars lopp gick i ganska hårt tempo och hon segnade något på slutrundan. Höll ändå till femteplatsen på tiden 1.17,9/2140.

Vi fortsatte framåt kvällen med tre hästar på Eskilstuna.

Här följde Joanna S. upp sitt fina debutlopp med ännu en stark prestation. Gick mestadels som första häst i andraspår, kopplade grepp in i sista sväng men slappnade av när hon kom först och föll i galopp. Ställde sig men tappade mycket mark och dessutom en säker seger, spurtade ändå storstilat och räddade upp andraplatsen på tiden 1.16,4g/2140. Nästa gång!!

Vi behövde inte hänga läpp länge för Baronesse Ima fixade segern i vår nästa start. Uppträdde väldigt lungt under loppets gång idag och låg nöjd längst bak i kön fram till slutrundan då hon kastades loss i tredjespår och snabbt tog sig fram utvändigt tätduon. In på upploppet kopplade hon ett säkert grepp och gled undan med 2 längders marginal. Tiden över mål blev 1.15,3/2160 och dagens triumf gjorde henne 35 000 kr rikare.

I vanlig ordning sänder vi ett stort grattis till segrande hästs ägare, i detta fall Stall Baronesse - Easy och även Baronesses skötare Elenore Larsson.

Sist ut var Jaguar Winner som gick helt okej till sjätteplatsen, lite seg till slut men drogs med punktering på ena sulkydäcket under slutrundan så han är ursäktad. Tiden blev 1.15,9/2160 vilket är hans snabbaste tidsnotering sedan comebacken efter skadan. Går framåt med sånna här lopp i kroppen!

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon