Romme

En fredagskväll på Romme. Planen var tre starthästar men tyvärr fick vi stryka Fortune Teller då hon fått en svullnad på ett ben och vi vågar inte riskera någonting. Vi kollar upp henne kommande vecka och håller alla tummar att det inte är något allvarligt.

Till start hade vi dock Cut Him Some Slack som fick en fin ryggresa i andraspår. Lite tung och smutsig bana men det känns ändå som den starka och snabba Curre vi är vana vid att se hade presterat bättre. Något är inte riktigt som det ska så ett besök hos doktorn är nästa stopp. Oplacerad idag på 1.15,4a/2140.

Jordan Lee G.L. fick dagen på fötter igen. I kvällens avslutande lopp var han helt överlägsen och kunde till och med kosta på en kort galopp straxt efter start. Joggade med i andraspår och vid attack kopplade han tidigt ett grepp. Segern blev enkel till slut med 4 längders marginal. Tiden över mål blev 1.17,7ag/2140 och insatsen belönades med 5 000 kr..

Vi gratulerar Jordans ägare Åbron 35 AB, Gävle samt hans skötare Jennifer Persson.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon