Solvalla

Fyra hästar åkte med till Solvallas tävlingar under söndagen. Först ut i montéloppet var Knaborgs Folke som för dagen hade Marika Eriksson i sadeln. Landade i dödens från sitt åttondespår och med ett stenhårt tempo på loppet syntes det tidigt att Folke inte hade något framskjutet att hämta. Kämpade ändå väl hela vägen till mål, även om det var trötta ben mot slutet. Ett femtepris på tiden 1.16,4a/1640.

I loppet därpå startade D'Laina. Placerades som sista häst på innerspåret för att sedan smyga med ut som trea i andraspår. Fick gå först i tredjespår med knappa varvet kvar till mål, blev lite seg och skulle kanske kunnat lite bättre. Går iallafall framåt med detta i kroppen. Slutade på femteplats på tiden 1.14,4a/2140.

Sista starthästen ut på banan var American Cowboy som tyvärr felade bort sig med en till synes omotiverad galopp i första sväng. Diskades, vi får ta nya tag.

Sist ut idag, Lovely Lohr som tillsammans med Jennifer Persson testade på ett montékval. Skötte sig bra och travade runt i fin stil på tiden 1.19,1/2140, godkänt och därmed redo för monté om lämplig proposition dyker upp!

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon