210127

Återigen en strålande kväll på tävlingsbanan! Onsdag är lika med Solvalla för oss och med till start var fyra hästar som alla presterade fint!


Först ut var Bottnas Gambler som på nytt levererade en fin insats efter en invändig resa. Denna gång mestadels via tredje invändigt för att sedan smyga med i rygg ledaren till tredjeplatsen på nya rekordet 1.17,1a/2140.


Ett steg högre upp på prispallen landade Wilson Knight som tog sin tredje raka andraplats. Inledde med en resolut styrning fram till ledningen via en första femhundring i tredjespår. Fick lov att släppa ledningen med halvvarvet kvar, men höll greppet om en klar andraplats hela vägen in i mål. Loppet avverkades på nya rekordet 1.15,2a/2140.


Kvällens stora utropstecken, unghäststjärnan tillika stallets guldkille och kung, Jaguar Dream, gjorde en härlig comeback på tävlingsbanan efter 20 månader av skador och strul. Nu för första gången mot äldre hästar vilket inte verkade bekymra honom det minsta. Fick en fin resa i rygg ledaren och kunde smita ut för duell mot ledaren in på upploppet. Väl med fritt framåt svarade en löpsugen Jaguar Dream med en mersmakande spurt som räckte till vinst med 1,5 längds marginal. Tiden över mål blev 1.12,1a/1640 och insatsen belönades med 60 000 kr.


Här gratulerar vi ägande Björn & Ulla Sjöström HB & W.Horse AB, samt skötare Linn Stolt!


Happy Romeo var sist ut och avrundade kvällen med ännu en pallplats då han tackade för en vilsam resa i tredje invändigt med en pigg spurt över upploppet. Romeo tog sig närmare och närmare tätduon men fick nöja sig med en stilig tredjeplats på tiden 1.15,1/2140.


#HappyRomeo #JaguarDream #WilsonKnight #BottnasGambler