210413


Det är fortsatt fin form på stallet och det visade sig i tre fina pallplaceringar på Eskilstuna under tisdagskvällen. Först ut var treåriga Eowyn som bjöds på en vilsam resa i rygg ledaren av sin ägare och kusk Göran Wester. Fick fritt över upploppet och spurtade då på ett riktigt fint sätt till en säker andraplats på nya rekordet 1.15,1a/2140. Eowyn har hittills gjort 3 starter och landat på pallen i samtliga.


Eddy West stod på tur och var åter en segrare efter en resa i tredje utvändigt. Kunde spara spurten till sista sväng och vann utan större ansträngning på nya rekordet 1.13,9/2160. Segern var Eddys andra för året och elfte totalt. Segerchecken på 35 000 kr tog honom över 700 000 kr intjänat och nu som så många gånger tidigare segrade han med andrapristagaren på behörigt avstånd.


Vi gratulerar i vanlig ordning Eddys ägare Göran bakom namnet AB B.L. Wester, samt Eddys skötare Sara Norrström!


Sist ut ikväll var Jaguar Dream, sedan tidigare klar för V75 final på Solvalla under Elitloppshelgen och ute nu för att hålla maskineriet igång. Inte vässad men det till trots jobbade han hem en ny pallplats till samlingen via andra utvändigt och en attack in i sista sväng. Kunde inte plocka ned de två framförvarande över upploppet men höll ifrån sig fint till tredjepriset på 1.12,1a/1640.


#JaguarDream #EddyWest #Eowyn