top of page
Sök
  • Skribentens bildStall Sjöström

210522


Champion Chip! En riktig krigare som då verkligen vill vinna, även om turen onekligen var på våran sida idag. Gävles V75:a med finmonté som ramlopp. Kort distans och autostart, kunde dock inte knipa åt sig täten trots ett tappert försök. Spenderade en tid i rygg ledaren innan det blev tredje invändigt. Var en av tre som kunde hålla farten hyfsat tillslut men slirade lite en bit bakom tätduon och såg inte segerfarlig ut när det nalkades upploppsraka.


Det började dock hända grejer då ledaren galopperade med segern klar, och tvåan stannade till, i samma stund där Chipse fick upp farten och svepte till seger.



Seger nummer 17 i karriären med finfina pengar in med 50 000 kr i förstapris, tiden över mål 1.12,7a/1640. Detta var seger nr 10 i monté i regi Sjöström och som vanligt satt Emilia Leo i sadeln!


Här gratulerar vi ägande Stall Ezzi och Champions nya skötare Ellen Bergman som började med vinst direkt!


15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Solvalla 240117

Jerka Sting var ensam till start och från spår 2 på tillägg hamnade han näst sist i det lilla fältet med endast 7 hästar, klev på i andra spår med 1300m kvar och fick en häst framför sig. Gick på i tr

Romme 240106

Madewithlove gjorde årsdebut i ett Diamantstoförsök, från spår 7 i volten öppnade hon okej och hamnade som första häst i andra spår där hon fick vandra hela vägen. Dödens har inte varit hennes grej fö

bottom of page