top of page
Sök
  • Skribentens bildSara Norrström

Grace Trot gjorde resan upp till ett väldigt kyligt Bollnäs där det väntade v75! Från spår 5 bakom bilen öppnade hon bra och hamnade som andra häst i andra spår, där fick hon sitta då en häst legat i tredjespår i hela loppet och ivägen för att Grace skulle kunna komma ut men i sista sväng galopperade den hästen och Grace kunde med lätthet komma ut i tredjespår och bara åka ifrån alla andra konkurrenter. Detta var seger nummer 7 i karriären på 8 starter och segern togs med 3.5 längd på tiden 1.14.2 1640m auto.

Här gratulerar vi ägarna Stall Garant och skötaren Viktor Malmrot!


23 visningar
  • Skribentens bildSara Norrström

Jerka Sting var ensam till start och från spår 2 på tillägg hamnade han näst sist i det lilla fältet med endast 7 hästar, klev på i andra spår med 1300m kvar och fick en häst framför sig. Gick på i tredjespår in på upploppet och såg länge ut att utmana ledaren men tappade motivationen sista biten och fick nöja sig med 3e platsen på tiden 1.15.4 2160m volt.


14 visningar
  • Skribentens bildSara Norrström

Madewithlove gjorde årsdebut i ett Diamantstoförsök, från spår 7 i volten öppnade hon okej och hamnade som första häst i andra spår där hon fick vandra hela vägen. Dödens har inte varit hennes grej förut och var det inte idag heller utan hon gav upp i sista sväng och slutade i det slagna fältet på tiden 1.16.2 2140m volt.


9 visningar
bottom of page