• Stall Sjöström

Solvalla en måndagskväll med Önas Power ensam att försvara stallets färger. Riktig spratteldocka ur startvolten, vill så mycket och blir alldeles för ivrig vilket resulterade i ny galopp, men gick på nytt ruskigt bra efter galoppen vilket räckte fram till fjärdepriset på tiden 1.16,3g/2140. Den dagen har travar ett helt lopp får konkurrenterna hålla i hatten!


#ÖnasPower

14 visningar
  • Stall Sjöström

Axevalla och Stochampionatssöndag med två hästar till start inom V75 spelet, båda med kyliga lägen.


Först ut Wilda Knight som startade från spår 12 över 2140 meter mot ett gäng riktigt fina treåringar. Spenderade loppet som sista häst på innerspåret och såg ut att vara påväg mot en slant när hon tyvärr blev lite generad av ett annat ekipage på upploppet och klev över i galopp med diskvalificering som följd. Såg inte helt tom ut i det läget, så vi får ta nya tag och hoppas på bättre flyt nästa gång.


Nästa starthäst hade vi i Monté-StoChampionatet med 100 000 kr i förstapris där en vässad Up To Me gjorde en jätteinsats som fyra efter ett omöjligt lopp. Tappade massvis av mark på övriga fältet redan innan bilen släppte fältet då hon krånglade lite och galopperade påväg upp till start. Väl i trav stack hon ifatt klungan och påväg mot fint slagläge i andra utvändigt blev hon utknuffad i tredjespår med ca 1200 meter till mål. Fick traggla resten av loppet den tunga vägen och tröttnade förståeligt över upploppet, höll iallafall grepp om fjärdepriset och fick 17 000 in för insatsen. Tiden över mål blev 1.15,9ag/2140, och känslan är att hon hade kunnat prestera riktigt bra utan varken trassel från start eller tacklingen under loppet. Vi bryter ihop och kommer igen.


#UpToMe #WildaKnight

7 visningar
  • Stall Sjöström

Lunchtrav på Solvalla med tre hästar till start. Make My Dream först ut där hon ordnade en ny tredjeplats och återigen ett nytt personbästa över dagens distans. Tiden över mål blev 1.14,1a/2140 efter ett lopp i andraspår. Kunde inte kontra sista biten men var tapper och höll farten uppe till det stiliga tredjepriset!


Miadel gav sig ut på banan därefter och fick ett lopp i andra utvändigt, bitvis dödens men avlöst ganska omgående. Började tappa rygg på framförvarande in på sista bortre lång och kunde inte alls följa med fältet på slutrundan. Fick trava hem i sin takt på tiden 1.18,7/2140, oplacerad. Vi får åka hem och klura!


Moon On Baroda var sist ut. Placerades som tredje häst på innerspåret och blev fast i det läget när det började nalkas slutrunda. Såg fin ut mellan hästar men fick aldrig riktigt fritt som 4:a på tiden 1.15,7a/2140 - ett nytt rekord över distansen.


Med till Solvalla var även Paoloni Stux som kvalade in på 1.19,3/2140 på ett bra sätt.


#Miadel #MoonOnBaroda #MakeMyDream #PaoloniStux

18 visningar