Långresa för Sebastian Hall som fick besöka Åbytravet för ett montélopp under kvällen. I sadeln satt som vanligt Emilia Leo och tillsammans stod de för en fin insats från dubbla tillägg. Sebastian fick bekänna färg direkt med tidigt avancemang via tredjespår fram till andra utvändigt och ett par hundra meters vila innan han kastade loss en ny attack i tredjespår.


Sista halvvarvet blev en häftig duell mellan Sebastian och Robin Hood, där den sistnämnde gick segrande ur det hela med en noslängds marginal.


Sebastian Hall tog därmed sin tredje raka andraplats, tillika sin åttonde raka topp-tre placering. Tiden över mål blev fina 1.14,6/2180.


#SebastianHall

Kväll på Solvalla med ännu en skara välpresterande hästar. Först ut var debuterande treårsstoet Moon On Baroda som skötte sig fint i under resans gång. Hittade position i andra utvändigt för att sedan styras fram till dödens med varvet kört. Gav sedan ledaren tillika loppets vinnare en match sista halvvarvet men kunde inte riktigt rå på den och gick istället i mål som tapper tvåa på tiden 1.18,6/2140.


På tur stod Bottnas Gambler som fick med sig en fin tredjeplats hem efter ett lopp i rygg ledaren från start till mål. Tiden blev 1.17,5/2140 vilket är nytt rekord över distansen med voltstart.


Sist ut idag var Wilson Knight som även han höll sig inom pallplatserna. Trots snöyra och lite tungsprungen bana kunde han tacka för sig med en fin andraplats. Inledde i andra utvändigt som byttes bort mot dödens med varvet kört. Kunde inte rå på ledaren men hade god marginal ner till resterande fältet. Tiden över mål blev 1.17,6a/2140.


#MoonOnBaroda #WilsonKnight #BottnasGambler

Trav på Eskilstuna med två hästar till start. Först ut var grållen Happy Romeo som togs lungt från start och återfanns sist i fältet inledningsvis. Gick med ut i andraspår vid 1000 meter körda och var sedan ett av två ekipage som stack ifrån övriga. Kunde aldrig riktigt gå i närkamp med ledaren. Gott intryck som tvåa dock på tiden 1.14,3a/2140.


Därefter startade Very Charming som trots passande distans och en fin resa i andra utvändigt ändå inte riktigt gick att känna igen prestationsmässigt. Slutade i det slagna fältet på tiden 1.16,4a/2640. Vi får klura och ta nya tag.


#VeryCharming #HappyRomeo

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon