top of page
Sök
  • Skribentens bildStall Sjöström

210530

Elitloppssöndag och Breeze till start från stallet. Denna gång för kamp mot sitt vassaste motstånd hittills, och det blev även denna gång hon fick sträcka vapen och lämna fältet som slagen, trots att hon travade från start till mål.


Men inga sura miner, Breeze gör en helt otrolig insats som tvåa i Rune Stolts lopp - Treåringseliten för ston. Här mötte hon på ett italienskt vidunder som via ledningen tog sin sjätte raka seger, och under hela resans gång fick Breeze trava utvändigt om denna.


Breezan är inte mycket större än en ponny men det till trots har hon en kämpaglöd som räcker till hela stallet, hon ville verkligen inte ge sig idag och lämnade inget stort avstånd till segraren som tvåa på fantastiskt fina 1.13,1a/1640. Andraplatsen belönades med 100 000 kr och Breeze har nu tjänat drygt 600 000 kr på sina 10 starter i karriären.


Det blev ingen seger idag, men med Breezan i ledning och italienskan utvändigt,, då vettetusan ;)


21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Solvalla 240117

Jerka Sting var ensam till start och från spår 2 på tillägg hamnade han näst sist i det lilla fältet med endast 7 hästar, klev på i andra spår med 1300m kvar och fick en häst framför sig. Gick på i tr

Romme 240106

Madewithlove gjorde årsdebut i ett Diamantstoförsök, från spår 7 i volten öppnade hon okej och hamnade som första häst i andra spår där hon fick vandra hela vägen. Dödens har inte varit hennes grej fö

bottom of page