top of page
Sök
  • Skribentens bildStall Sjöström

210609

Vaggeryd med två hästar till start. Först ut var Champion Chip i "sin" disciplin monté. Här försökte Chipse och Emilia nå täten men fick ge sig i en tuff öppning och hittade istället position i tredje invändigt. Utdraget fält till slut där lucka fanns för avancemang, men det var inte riktigt samma tryck i honom som vi är vana att se.


Så då kom den, första placeringen utanför pengar, i den 13:e starten under ryttare i stallets regi. En sjätteplats och ett andrapris markerar övriga plumpar och resten av montéstarterna har slutat med seger, vilket såklart är ett makalöst bra facit hittills.


Tiden över mål idag blev 1.13,9a/1640.


Även Angel From Above testade Vaggeryds oval och mot tufft motstånd gjorde hon det bra till sjättepriset efter en invändig resa. Gick i mål på fina 1.12,1a/1640 vilket är ett fint årsbästa över distansen.


#ChampionChip #AngelFromAbove

10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Jaguar Dream börjar verkligen hitta sin plats bland landets elithästar. Idag startade han på Bergsåker i Malabar Cirle Ås lopp, där han snabbstartade till ledningen via 07,5 första 500. Kämpade tapper

Balotelli Face ensam till start på Solvalla. Fick uppleva karriärens första plump då han satt fast med krafter sparade efter ett lopp i tredje invändigt. Tiden över mål blev 1.13,7a/2140. Nya tag! #Ba

220823

bottom of page