Sök
  • Stall Sjöström

210609

Vaggeryd med två hästar till start. Först ut var Champion Chip i "sin" disciplin monté. Här försökte Chipse och Emilia nå täten men fick ge sig i en tuff öppning och hittade istället position i tredje invändigt. Utdraget fält till slut där lucka fanns för avancemang, men det var inte riktigt samma tryck i honom som vi är vana att se.


Så då kom den, första placeringen utanför pengar, i den 13:e starten under ryttare i stallets regi. En sjätteplats och ett andrapris markerar övriga plumpar och resten av montéstarterna har slutat med seger, vilket såklart är ett makalöst bra facit hittills.


Tiden över mål idag blev 1.13,9a/1640.


Även Angel From Above testade Vaggeryds oval och mot tufft motstånd gjorde hon det bra till sjättepriset efter en invändig resa. Gick i mål på fina 1.12,1a/1640 vilket är ett fint årsbästa över distansen.


#ChampionChip #AngelFromAbove

10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

211126

En fyrling till start på Solvalla där Mitzy Gold inledde, såväl tävlingsdagen som sin tävlingskarriär i regi Sjöström. Här blev det en inledande galopp efter en liten trevande stil ur första sväng, oc

211124

Solvallakväll med två hästar till start. Miadel inledde med en resa som sista häst på innerspåret. Fick aldrig helt fritt och gick fint i skymundan som femma i mål. Tiden blev 1.18,7/2140. Ett hack bä

211119