top of page
Sök
  • Skribentens bildStall Sjöström

210630

Solvalla med tre hästar. 3-årige Illapa inledde kvällen med ett godkänt kval. Uppträdde lite valpigt med löste ändå sin uppgift med bravur trots galopp och lite vingel på vägen. Tiden över mål blev 1.20,0g/2140, klockad till ett mersmakande slutvarv. Godkänt kval.


Miadel var först ut bland de två starthästarna, men hon ville inte alls sköta sig ur startvolten idag och strulade bort loppet direkt med galopp. Bryt ihop och kom igen!


Crevisse avrundade kvällen med start i Margaretas Tidiga Unghästserie och avdelningen för 4-åriga ston. Tampades med ett tråkigt spår 12 bakom bilen och fick en lika hopplös position som sjätte häst i andraspår. Fick ge sig ut i tredjespår för attack med dryga varvet till mål, och vreds därefter ut för attack i än vidare spår vid upploppets början, men fick som inte det rätta trycket i en redan vindsnabb avslutning. Blev oplacerad idag på tiden 1.14,0a/2140 vilket är ett nytt personbästa över distansen.


14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Solvalla 240117

Jerka Sting var ensam till start och från spår 2 på tillägg hamnade han näst sist i det lilla fältet med endast 7 hästar, klev på i andra spår med 1300m kvar och fick en häst framför sig. Gick på i tr

Romme 240106

Madewithlove gjorde årsdebut i ett Diamantstoförsök, från spår 7 i volten öppnade hon okej och hamnade som första häst i andra spår där hon fick vandra hela vägen. Dödens har inte varit hennes grej fö

bottom of page