Sök
  • Stall Sjöström

210702

Solvallalunch med två hästar till start. Här blev det idel pallplats men ingen nådde riktigt hela vägen fram.


Qvanting Indika inledde direkt till täten för att släppa taktpinnen och fullfölja loppet i andra- därefter tredje invändigt. Tassade med hela vägen genom sista sväng och fick aldrig riktigt fritt förens kort före mål då han längde mersmakande på steget. Hann inte dit men en stilig andraplats på nytt personbästa i 1.14,4a/2140 duger det med!


Även Wilson Knight hittade fram till pallen efter ett lopp i kön i andraspår. Kröp ner på innern med halvvarvet till mål och kunde leta sig fram mellan hästar genom sista sväng för att till slut leverera en stadig spurt över upploppet fram till tredjepriset. Tiden idag blev 1.14,3a/2140 och det är ett nytt personbästa över distansen.


Dagens prestation tog honom över 200 000 kr intjänat på 17 starter i karriären, och det med 9 lopp med Topp-3 placering. Nyttig häst vars tvååriga syster e. Uncle Lasse säljes i andelar. Checka in "Till salu" här på sidan eller ta kontakt med Claes!


#QvantingIndika #WilsonKnight

24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

211126

En fyrling till start på Solvalla där Mitzy Gold inledde, såväl tävlingsdagen som sin tävlingskarriär i regi Sjöström. Här blev det en inledande galopp efter en liten trevande stil ur första sväng, oc

211124

Solvallakväll med två hästar till start. Miadel inledde med en resa som sista häst på innerspåret. Fick aldrig helt fritt och gick fint i skymundan som femma i mål. Tiden blev 1.18,7/2140. Ett hack bä

211119