Sök
  • Stall Sjöström

210816

Långresa för tre starthästar idag då det tävlades på ett kladdigt Färjestadstravet. Önas Power var först ut och gick första felfria loppet i karriären. Inledde i dödens men blev avlöst i första sväng och fick därefter en ryggresa fram till upploppets början då Claes styrde ut för attack. Önas Power var en av två som lämnade övriga fältet i en snabb duell upploppet ned, men fick ge sig om triumfen även om han kom närmare ju längre loppet gick. Andrapriset och ett felfritt lopp, äntligen!, blev seger nog idag. Tiden fina 1.15,4a/2140 för den ännu smått oslipade Önas.


Till start var även Up To Me som ordnade ytterligare en pallplats i montéloppet. Denna gång med Anna Erixon i sadeln. Fick en vilsam reda i rygg ledaren, lite fast mellan hästar genom sista sväng, men väl med fritt över upploppet så gick hon i mål på ett bra sätt. Tiden blev 1.15,7a/2140.


Sist ut var Vine Vision som fortsätter bjuda på fina insatser i skymundan. Raketfart på tillställningen inledningsvis med Vine Vision placerad i tredje utvändigt. Gick med i avancemang på sista bortre lång och avslutade som vanligt fint den sista biten, men utan att vara något typ av hot för täthästarna.


Dagens insats var första starten över kort distans på hela hans hittills 54 lopp långa karriär, så tiden 1.12,3a/1640 blev direkt personbästa.


#VineVision #ÖnasPower #UpToMe

8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

211126

En fyrling till start på Solvalla där Mitzy Gold inledde, såväl tävlingsdagen som sin tävlingskarriär i regi Sjöström. Här blev det en inledande galopp efter en liten trevande stil ur första sväng, oc

211124

Solvallakväll med två hästar till start. Miadel inledde med en resa som sista häst på innerspåret. Fick aldrig helt fritt och gick fint i skymundan som femma i mål. Tiden blev 1.18,7/2140. Ett hack bä

211119