top of page
Sök
  • Skribentens bildStall Sjöström

210816

Långresa för tre starthästar idag då det tävlades på ett kladdigt Färjestadstravet. Önas Power var först ut och gick första felfria loppet i karriären. Inledde i dödens men blev avlöst i första sväng och fick därefter en ryggresa fram till upploppets början då Claes styrde ut för attack. Önas Power var en av två som lämnade övriga fältet i en snabb duell upploppet ned, men fick ge sig om triumfen även om han kom närmare ju längre loppet gick. Andrapriset och ett felfritt lopp, äntligen!, blev seger nog idag. Tiden fina 1.15,4a/2140 för den ännu smått oslipade Önas.


Till start var även Up To Me som ordnade ytterligare en pallplats i montéloppet. Denna gång med Anna Erixon i sadeln. Fick en vilsam reda i rygg ledaren, lite fast mellan hästar genom sista sväng, men väl med fritt över upploppet så gick hon i mål på ett bra sätt. Tiden blev 1.15,7a/2140.


Sist ut var Vine Vision som fortsätter bjuda på fina insatser i skymundan. Raketfart på tillställningen inledningsvis med Vine Vision placerad i tredje utvändigt. Gick med i avancemang på sista bortre lång och avslutade som vanligt fint den sista biten, men utan att vara något typ av hot för täthästarna.


Dagens insats var första starten över kort distans på hela hans hittills 54 lopp långa karriär, så tiden 1.12,3a/1640 blev direkt personbästa.


#VineVision #ÖnasPower #UpToMe

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Billionaire Face som är tillbaka efter en skada och behövde kvala då det gått 1 år sen han startade senast, skötte sitt kval galant och känner sig nu redo att tävla igen, tiden 1.17.1 2140m volt. Gold

Micke Sting var ensam till start på Romme där han var ut i Plåt-Svens Minne för 3 åringar. Från spår 9 bakom bilen hamnade han bland dom sista från start, med varvet kvar till mål låg han som 5e häst

bottom of page