top of page
Sök
  • Skribentens bildStall Sjöström

210914


Bank Blow ensam till start på Visbytravet, och som hon gjorde det, trots drygt fyra månaders tävlingsuppehåll! Sylvasst tempo på tillställningen där Bank Blow fanns som fjärde häst på innerspåret. Letade sig ut i andraspår in på sista bortre - snubblade till men höll sig på benen och i trav - går en stark långsida och spurtar sedan knappt men säkert hem loppet på nya personbästa 1.12,2a/1620. En rekordsänkning över distansen med nästan 6 sekunder!


Rikard N Skoglund satt i sulkyn och måttade in segern med ett huvuds marginal. Segerchecken låg på 20 000 kr och detta var hennes andra seger i sjunde försöket.


Vi gratulerar ägare Bifirma Kapplöpningsbyrån och Felicia Hägglund som vårdat Bank Blow fram tills detta lopp på Gotland där hon nu stannar för att avrunda säsongen på ön.


19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Solvalla 240117

Jerka Sting var ensam till start och från spår 2 på tillägg hamnade han näst sist i det lilla fältet med endast 7 hästar, klev på i andra spår med 1300m kvar och fick en häst framför sig. Gick på i tr

Romme 240106

Madewithlove gjorde årsdebut i ett Diamantstoförsök, från spår 7 i volten öppnade hon okej och hamnade som första häst i andra spår där hon fick vandra hela vägen. Dödens har inte varit hennes grej fö

bottom of page