top of page
Sök
  • Skribentens bildStall Sjöström

211006

Tre hästar till Solvalla som samtliga skötte sina uppgifter på ett trevligt sätt. Premielopp inledningsvis med Hazel Brick som tog ledningen men skyggade till in i första sväng och galopperade kort. Fullföljde i dödens efter galoppen och kunde ändå enkelt "vinna" sitt premielopp till en godkänd tid om 1.29,5g/2140.


Ytterligare en tvååring ut på banan därefter men i kvalloppet. Enge A Conto fixade kvalet på 1.20,1/2140 och är därmed startberättigad när lämplig uppgift dyker upp.


Sist ut och enda starthäst för kvällen var Illapa som gjorde sin tredje start i karriären till ett stiligt tredjepris på tiden 1.15,7a/2140, en liten vässning av tidigare personbästa. Fick den otacksamma uppgiften att traggla hela loppet i dödens, men löste det på ett bra sätt och gav aldrig helt upp kampen över upploppet.


#Illapa #HazelBrick #EngeAConto

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Jaguar Dream börjar verkligen hitta sin plats bland landets elithästar. Idag startade han på Bergsåker i Malabar Cirle Ås lopp, där han snabbstartade till ledningen via 07,5 första 500. Kämpade tapper

Balotelli Face ensam till start på Solvalla. Fick uppleva karriärens första plump då han satt fast med krafter sparade efter ett lopp i tredje invändigt. Tiden över mål blev 1.13,7a/2140. Nya tag! #Ba

220823

bottom of page