top of page
Sök
  • Skribentens bildStall Sjöström

211006

Tre hästar till Solvalla som samtliga skötte sina uppgifter på ett trevligt sätt. Premielopp inledningsvis med Hazel Brick som tog ledningen men skyggade till in i första sväng och galopperade kort. Fullföljde i dödens efter galoppen och kunde ändå enkelt "vinna" sitt premielopp till en godkänd tid om 1.29,5g/2140.


Ytterligare en tvååring ut på banan därefter men i kvalloppet. Enge A Conto fixade kvalet på 1.20,1/2140 och är därmed startberättigad när lämplig uppgift dyker upp.


Sist ut och enda starthäst för kvällen var Illapa som gjorde sin tredje start i karriären till ett stiligt tredjepris på tiden 1.15,7a/2140, en liten vässning av tidigare personbästa. Fick den otacksamma uppgiften att traggla hela loppet i dödens, men löste det på ett bra sätt och gav aldrig helt upp kampen över upploppet.


21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Solvalla 240117

Jerka Sting var ensam till start och från spår 2 på tillägg hamnade han näst sist i det lilla fältet med endast 7 hästar, klev på i andra spår med 1300m kvar och fick en häst framför sig. Gick på i tr

Romme 240106

Madewithlove gjorde årsdebut i ett Diamantstoförsök, från spår 7 i volten öppnade hon okej och hamnade som första häst i andra spår där hon fick vandra hela vägen. Dödens har inte varit hennes grej fö

bottom of page