top of page
Sök
  • Skribentens bildStall Sjöström

211006

Tre hästar till Solvalla som samtliga skötte sina uppgifter på ett trevligt sätt. Premielopp inledningsvis med Hazel Brick som tog ledningen men skyggade till in i första sväng och galopperade kort. Fullföljde i dödens efter galoppen och kunde ändå enkelt "vinna" sitt premielopp till en godkänd tid om 1.29,5g/2140.


Ytterligare en tvååring ut på banan därefter men i kvalloppet. Enge A Conto fixade kvalet på 1.20,1/2140 och är därmed startberättigad när lämplig uppgift dyker upp.


Sist ut och enda starthäst för kvällen var Illapa som gjorde sin tredje start i karriären till ett stiligt tredjepris på tiden 1.15,7a/2140, en liten vässning av tidigare personbästa. Fick den otacksamma uppgiften att traggla hela loppet i dödens, men löste det på ett bra sätt och gav aldrig helt upp kampen över upploppet.


#Illapa #HazelBrick #EngeAConto

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Billionaire Face som är tillbaka efter en skada och behövde kvala då det gått 1 år sen han startade senast, skötte sitt kval galant och känner sig nu redo att tävla igen, tiden 1.17.1 2140m volt. Gold

Micke Sting var ensam till start på Romme där han var ut i Plåt-Svens Minne för 3 åringar. Från spår 9 bakom bilen hamnade han bland dom sista från start, med varvet kvar till mål låg han som 5e häst

bottom of page