top of page
Sök
  • Skribentens bildStall Sjöström

211024

Semifinaler till Breeders' Crown och stallet startade tre hästar varav två tog sig vidare till final!


Inledde gjorde Breeze från ett knepigt 11:e spår. Fick en tuff löpning då hon inledningsvis blev hängandes i tredjespår men för att sedan sändas fram mot dödens där hon fullföljde loppet starkt som tvåa på tiden 1.13,6a/2140. Detta var första starten på drygt en månad, och därmed även en perfekt 'urblåsare' innan finalen på Sundbyholmstravet!


På tur stod Dozen of Oysters som även han nådde final via en mersmakande andraplats. Under resans gång satt han placerad som tvåa i andraspår och fick lucka i utgången av sista sväng. Går ett starkt upplopp och var huvud och hals från segern. Tiden blev 1.12,9a/2140 vilket är en rejäl putsning av personbästa över distansen.


Sist ut var Moon On Baroda som blev hängande i tredjespår första halvvarvet fram till dödens där hon sedan blev avlöst för ny position i andra ytter. Tröttnade på upploppsrakan och gick i mål utanför placering på tiden 1.13,6a/2140. Nya tag!



30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Solvalla 240117

Jerka Sting var ensam till start och från spår 2 på tillägg hamnade han näst sist i det lilla fältet med endast 7 hästar, klev på i andra spår med 1300m kvar och fick en häst framför sig. Gick på i tr

Romme 240106

Madewithlove gjorde årsdebut i ett Diamantstoförsök, från spår 7 i volten öppnade hon okej och hamnade som första häst i andra spår där hon fick vandra hela vägen. Dödens har inte varit hennes grej fö

bottom of page